Service

Goede service

Bij Martapart kunt u rekenen op goede service: tijdige communicatie en aanlevering, duidelijke afstemming en persoonlijke aandacht. Vragen, meerwerk of onduidelijkheden legt Martapart altijd eerst aan u voor. Dat voorkomt ergernis en overuren, alsook verrassingen in de facturen!

Aanlevering

U krijgt de definitieve ontwerpen altijd aangeleverd op een manier die voor u handig en bruikbaar is. Of zodanig dat een derde (drukker, web developer etc.) er direct mee aan de slag kan. Martapart regelt de afstemming met dergelijke partijen en legt ook altijd de specificaties van uw logo of huisstijl vast.

Auteursrecht

Wilt u graag de originele bestanden? Of het auteursrecht over de ontwerpen? Overdracht is mogelijk! Doorgaans vraagt Martapart een vergoeding voor gedorven inkomsten, aangezien overdracht inhoudt dat u er zelf verder mee aan de slag kunt. Uiteraard is het zaak om hier vooraf heldere afspraken over te maken.

"Door de vele connecties die Martje heeft met drukkers, webbouwers en automatiseringsbedrijven wist zij op meerdere fronten zaken goed te regelen. Als tussenpersoon nam zij ons veel werk uit handen. Ook na afloop bleef zij veel service verlenen. Daarnaast is Martje bijzonder vriendelijk, gemakkelijk in de omgang en voelt ze goed aan wat wij als klant wilden bereiken."

Ellen de Wit, TGS

"Martje is snel, accuraat en levert de ontwerpen op tijd en volgens alle afspraken af. Bovendien denkt ze goed mee, geeft ze nuttige adviezen en neemt ze ons veel werk uit handen door zaken direct zelf met de drukker/leverancier af te stemmen. Op die manier biedt zij bijzonder fijne service; ik vind het een hele prettige samenwerking."

Lisa Tiggelaar, Soa Aids Nederland

"De samenwerking met Martje heb ik als zeer prettig ervaren. Martje is praktisch, doelgericht en zij begrijpt de vraag van haar klant. Zij is in staat om dit snel en doelgericht om te zetten in het juiste antwoord en geeft hierbij haar professionele en kritische feedback."

Cindy de Bruin, HR Involved

"Het is erg fijn om met Martje Bloot samen te werken. Martje is creatief, zeer servicegericht, absoluut betrouwbaar en denkt mee op alle fronten. Ze is zeker niet iemand die jou pusht om een beslissing te nemen. Ze heeft een prachtig resultaat bereikt met het ontwerp van mijn complete huisstijl en het ontwerp van mijn website. Ik kan Martje echt aanbevelen!"

Elles Tijssen, Elles in Organizing

%

AANDACHT

%

CREATIVITEIT

%

ONZIN

KOPJES KOFFIE

Martapart
Martje Bloot
Postjeskade 121 • 3HG
1058 DL Amsterdam

mart@martapart.nl
06-21503419

“Niks mooiers dan de klant blij maken met iets moois!”