Drukwerk

i

Divers drukwerk

Martapart ontwerpt heel divers drukwerk. Denk aan visitekaartjes, briefpapier, flyers, folders, brochures, freecards, bierviltjes, kerst/trouwkaarten, spandoeken, rollbanners, uitnodigingen etcetera. Ook heeft zij ervaring met de opmaak van boeken, nieuwsbrieven, advertenties en magazines. Staat u op een beurs? Laat Martapart de opdruk van uw standpanelen ontwerpen!

Drukwerk is maatwerk

Martapart maakt uw drukwerk altijd precies zoals u het wilt hebben: op maat, conform uw huisstijl of, indien gewenst, juist opvallend anders. Bovendien houdt zij een wakend oog op belangrijke zaken zoals versiedatum, genoemde bronnen, contactgegevens en jaartallen (vaak snel verouderd). Wilt u iets aparts? Leg het voor, niet voor niets heet Martapart Martapart!

Afstemming drukker

Desgewenst regelt Martapart tegen een kleine meerprijs ook de afstemming met (en aanlevering bij) de drukker. Zij ziet toe op het gebruik van goede materialen, mooie afwerking en kloppende kleuren. Voor specialistisch drukwerk werkt Martapart samen met drukkers die net als zijzelf persoonlijke aandacht en eer in hun werk leggen. Zodat het ontwerp ook op papier naar wens is.

"De samenwerking met Martje was voor mij heerlijk omdat ze precies bood wat ik nodig had: snelheid, heldere communicatie, enthousiasme, betrokkenheid en vier prachtige brochures!"

Karen Walthuis, Yclectica

"In het wordingsproces luistert Martje goed naar de wensen en ideeën van mij als opdrachtgever. Met enthousiasme, vakmanschap en eigen visie vertaalt ze die naar een ontwerp. Martje is ook zeer punctueel bij het verzorgen van de benodigde formats en het bijkomende drukwerk. Ze doet haar werk met passie en een grote inzet! Ze is pas tevreden als de klant dat is. Dat ben ik zeker!"

Joke Verburg, Herstel•werk

"De opdracht om in zeer korte tijd 48 poëziekaarten te ontwerpen is niet niks. Martje deed dat op creatieve wijze; de liefde spatte van elke kaart af. De kaarten (met gedichten van jongeren) werden tijdens de slotmanifestatie van v e r s 2009 op een groot scherm in De Rode Hoed geprojecteerd. Dit maakte niet alleen op de jongeren indruk, maar oogstte ook veel bewondering van docenten, dichters, ouders en andere bezoekers. Wij waren blij met Martje's efficiënte en zorgvuldige werkwijze en hebben de samenwerking met haar als enorm plezierig ervaren."

Mick Witteveen, School der Poëzie

"De samenwerking met Martje bij het vormgeven van een door ons als management team bij wijze van teambuilding geschreven kinderboek is mij uitstekend bevallen. Martje stelde zich steeds zeer klantgericht op en dacht actief mee. Martje legde een grote creativiteit aan de dag bij het vertalen van de (door ons) aangereikte hoofdlijnen in concrete concepten en illustraties. Gemaakte afspraken werden door Martje altijd nagekomen, zodat de samenwerking ook in praktisch opzicht erg vlot en soepel verliep."

Han Slootweg, Enexis
Hoogleraar Smart Grids TU Eindhoven

"Namens Soa Aids Nederland schakel ik Martje regelmatig in voor het ontwerpen van een logo, drukwerk of promotiemateriaal. Daar is vaak haast bij. Martje is snel, accuraat en levert de ontwerpen op tijd en volgens alle afspraken af. Bovendien denkt ze goed mee, geeft ze nuttige adviezen en neemt ze ons veel werk uit handen door zaken direct zelf met de drukker/leverancier af te stemmen. Op die manier biedt zij bijzonder fijne service; ik vind het een hele prettige samenwerking. Wij zijn erg blij met haar mooie ontwerpen en ik kan Martje dan ook van harte aanbevelen!"

Lisa Tiggelaar, Soa Aids Nederland

"Wij hebben het als zeer prettig ervaren om met Martje samen te werken. Met veel enthousiasme reikte zij creatieve oplossingen aan en ontwierp zij onze volledige huisstijl. Er was altijd ruimte voor onderling overleg en aanpassingen wat leidde tot een prachtig eindbeeld waar wij zeer tevreden over zijn. Door de vele connecties die Martje heeft met o.a. drukkers en webbouwers wist zij op meerdere fronten zaken goed te regelen. Als tussenpersoon nam zij ons veel werk uit handen. Ook na afloop bleef zij veel service verlenen. Daarnaast is Martje bijzonder vriendelijk, gemakkelijk in de omgang en voelt ze goed aan wat wij als klant wilden bereiken!"

Ellen de Wit, TGS

VOORBEELDEN

Martapart
Martje Bloot
Postjeskade 121 • 3HG
1058 DL Amsterdam

mart@martapart.nl
06-21503419

“Niks mooiers dan de klant blij maken met iets moois!”