Logo-ontwerp

Grondige intake

Een logo representeert uw bedrijf. Het is niet gemakkelijk om uw bedrijf in één beeld te vangen. Daarom houdt Martapart altijd eerst een grondige intake waarin u aangeeft waar het bedrijf voor staat, waarin u zich onderscheidt van uw concurrenten, wat de gewenste uitstraling is, etc. Maar ook: wie uw doelgroepen zijn en wat hen aanspreekt.

Originele logo's

Pas nadat Martapart zich heeft verdiept in uw bedrijf, uw doelgroepen én in de visuele presentatie van uw concurrenten, gaat zij aan de slag met een logo. Zodoende maakt zij logo’s die wezenlijk origineel en onderscheidend zijn en stijlvol de kern van uw bedrijf weergeven. Zowel beeld- als woordmerken, zowel figuratief als abstract.

Pakkende pay off

Kent u dat, zo’n slogan bij het logo? Dat heet in communicatieland een pay off. Denk bijvoorbeeld aan ‘Glashelder’ van Interpolis. Een pay off drukt de kern uit van wat u bent, waar u voor staat of wat u uw klanten biedt. Al dan niet tegelijk met uw logo, bedenkt Martapart een pakkende pay off die precies zegt wat uw klanten moeten weten.

"Martje bracht rap en doelgericht de wensen in kaart, luisterde goed en besteedde professioneel aandacht aan de context van werk en persoon om een passend logo te maken. Ik ben erg blij met het resultaat."

Marita van Amstel, Mesologie Zeist

"Namens Soa Aids Nederland heb ik Martje ingeschakeld voor het ontwerpen van een logo en folder voor de Huisartsen Advies Groep Seksuele Gezondheid. Er was nogal haast bij maar Martje was snel, accuraat en leverde de ontwerpen op tijd en volgens alle afspraken af. Bovendien dacht ze goed mee, gaf ze nuttige adviezen en nam ze ons veel werk uit handen. Wij waren erg blij met haar mooie ontwerpen en ik kan Martje dan ook van harte aanbevelen!"

Lisa Tiggelaar

"Wij hebben grote waardering voor de snelheid waarmee Martje ons voorzag van een aansprekend logo voor het project Panta Rail. Met name haar creativiteit in het vertalen van onze wensen in keuzemogelijkheden en het ons meenemen tot een mooie eindvorm sprak ons aan. We hebben nu een heel mooi logo, dat goed past bij onze passie: het spoor."

Frans Blom, ProRail

"Martje has done a great job for me, designing the logo, design, slogan etc. for my new website, business cards and possibly some more work soon 🙂 Very pleasant to work with and a true ambassador for the Amsterdam creative entrepreneurial community."

Frans Hiemstra, CijferCoach

"Ik ben heel blij met het logo dat Martje voor HerstelWerk ontworpen heeft. Qua uitstraling past het helemaal bij waar mijn bedrijf voor staat. In het wordingsproces luistert Martje goed naar de wensen en ideeën van mij als opdrachtgever. Met enthousiasme, vakmanschap en eigen visie vertaalt ze die naar een ontwerp."

Joke Verburg, Herstel•werk

"Een wervelwind van ideeën. Haar eerste ontwerp voor ons nieuwe logo was meteen in de roos. Haar enthousiasme en toewijding heeft ons gestimuleerd. Wij hebben de samenwerking met Martapart als plezierig, klantgericht en flexibel ervaren."

Andy Clijnk, Mensen Maken Oog In Al

"Martje heeft ons in recordtijd voorzien van een projectlogo waar iedereen binnen het bedrijf jaloers op is! Het logo weerspiegelt de ziel van ons project en roept veel positieve reacties op. Voor een volgende klus gaan we zeker weer met haar in zee! Klasse hoor! De snelheid en creativiteit die hier aan de dag wordt gelegd."

Eugène Zeldenrijk

"Ik heb een aantal keer met Martje gewerkt. Elke keer verrast ze me met een prachtige vormgeving en is ze in staat om datgene wat ik in woorden aan haar meegeef, in treffende beelden en vorm om te zetten. Klasse! Verder werkt ze snel, punctueel, is ze helder en concreet. Je kunt er van op aan dat afspraak ook echt afspraak is. Kortom, ik werk graag samen met Mart!"

Wendy Huurdeman, Acht! Coaching

"Creatief, kundig, pro-actief, persoonlijk, zakelijk. Dat zijn een paar steekwoorden die bij me opkomen als ik aan de samenwerking met Martje denk. Zij heeft mijn logo, website, briefpapier en kaartjes ontworpen en teksten voorgesteld. Martje heeft de vaardigheid om te luisteren, feedback te geven en zich een beeld te vormen waaruit een ontwerp ontstaat. Ik heb de samenwerking als leuk ervaren met een goed resultaat!"

Arnoud Kop, Koperion

VOORBEELDEN

Martapart
Martje Bloot
Postjeskade 121 • 3HG
1058 DL Amsterdam

mart@martapart.nl
06-21503419

“Niks mooiers dan de klant blij maken met iets moois!”