Huisstijlontwerp

Huisstijl

Wilt u een huisstijl die leidend is voor ál uw communicatie? Of een ‘afgeleide’ huisstijl voor een project, evenement of campagne? Martapart zal u verrassen met stijlvolle, spitsvondige en treffende concepten, passend bij uw bedrijf. Niet onbelangrijk: Martapart zorgt er ook altijd voor dat de huisstijl praktisch toepasbaar is voor de verschillende media waar u mee werkt.

Startend ondernemer?

Bent u startend ondernemer? Waar nodig helpt Martapart u bij het bepalen van uw positionering en propositie, dan wel bij het bedenken van uw bedrijfsnaam en pay off. Maak werk van een sterk merk! En kunt u als starter wel wat advies van een ervaren rot gebruiken, bijvoorbeeld over hoe u uw website in de lucht krijgt of uw communicatie inricht? Ook dan is Martapart een logische keuze.

Waarom een huisstijl?

Een goede huisstijl geeft de identiteit van uw bedrijf weer. Het zorgt ervoor dat u opvalt en herkenbaar bent voor uw klanten. Een visueel middel om u te onderscheiden van uw concurrenten. Een weldoordachte huisstijl is bovendien erg handig: het geeft praktische richtlijnen voor al uw communicatiemiddelen. Onderschat daarom niet het belang van een goede huisstijl!

"Wij hebben het als zeer prettig ervaren om met Martje samen te werken. Met veel enthousiasme reikte zij creatieve oplossingen aan en ontwierp zij onze volledige huisstijl. Er was altijd ruimte voor onderling overleg en aanpassingen wat leidde tot een prachtig eindbeeld waar wij zeer tevreden over zijn."

Ellen de Wit, TGS

"Het is erg fijn om met Martje Bloot samen te werken. Martje is creatief, zeer servicegericht, absoluut betrouwbaar en denkt mee op alle fronten. Ze is zeker niet iemand die jou pusht om een beslissing te nemen. Ze heeft een prachtig resultaat bereikt met het ontwerp van mijn complete huisstijl en het ontwerp van mijn website. Ik kan Martje echt aanbevelen!"

Elles Tijssen, Elles in Organizing

"Ik heb een aantal keer met Martje gewerkt. Elke keer verrast ze me met een prachtige vormgeving en is ze in staat om datgene wat ik in woorden aan haar meegeef, in treffende beelden en vorm om te zetten. Klasse! Verder werkt ze snel, punctueel, is ze helder en concreet. Je kunt er van op aan dat afspraak ook echt afspraak is. Kortom, ik werk graag samen met Mart!"

Wendy Huurdeman, Acht! Coaching

"Ik heb Martje leren kennen als een erg open en gedreven persoonlijkheid. Ze werkt enorm snel en met een hoge kwaliteitsstandaard. De keren dat ik met haar samenwerkte werd ik steeds positief verrast door die kenmerken. Martje draait er haar hand niet voor om om alleen een project te trekken, maar ook in de samenwerking is ze – mede door haar brede interesse – een prettige, kritische sparringpartner. Een volgend project zal ik weer met plezier met haar samenwerken."

Benno Coumans, Coumans Communicatie & Advies

"Ik heb in samenwerking met Martje leuke projecten gerealiseerd en hoop dat er nog vele volgen. Als grafisch vormgeefster heeft zij altijd ludieke, creatieve en goede ideeën en deze zien er uiteindelijk ook altijd perfekt uit. Verheug mij op een volgende samenwerking!"

Erick Schlüter

VOORBEELDEN

Martapart
Martje Bloot
Postjeskade 121 • 3HG
1058 DL Amsterdam

mart@martapart.nl
06-21503419

“Niks mooiers dan de klant blij maken met iets moois!”