HomeMartapartDienstenPartnersPortfolioReferentiesContact


Referenties

Arnoud Kop, jurist, eigenaar van Koperion:
"Creatief, kundig, pro-actief, persoonlijk, zakelijk. Dat zijn een paar steekwoorden die bij me opkomen als ik aan de samenwerking met Martje denk. Zij heeft mijn website, briefpapier en visitekaartje ontworpen en de teksten voorgesteld. Martje heeft de vaardigheid om te luisteren, feedback te geven en zich een beeld te vormen waaruit een ontwerp ontstaat. Ik heb de samenwerking als leuk ervaren met een goed resultaat!"
 
Elles Tijssen, professional organizer en eigenaar van Elles in Organizing:
"Het is erg fijn om met Martje Bloot samen te werken. Martje is creatief, zeer servicegericht, absoluut betrouwbaar en denkt mee op alle fronten. Ze is zeker niet iemand die jou pusht om een beslissing te nemen. Ze heeft een prachtig resultaat bereikt met het ontwerp van mijn complete huisstijl en het ontwerp van mijn website. Ik kan Martje echt aanbevelen!"
 
Rolien Blanken, HR-adviseur/coach en eigenaar van Talent Unlimited:
“Martje is snel en maakt duidelijke afspraken die ze altijd nakomt. Ze kan goed aanvoelen wat de klant wil en komt met creatieve vondsten en oplossingen. Martje heeft veel kennis van zaken op een breed spectrum en kan de (startende) klant op veel gebieden adviseren en goed tips geven.”

Joke Verburg-Versluis, begeleider en eigenaar van Herstel-werk Verzuimpreventie:
"Ik ben heel blij met het logo dat Martje voor Herstel-werk ontworpen heeft. Qua uitstraling past het helemaal bij waar mijn bedrijf voor staat. In het wordingsproces luistert Martje goed naar de wensen en ideeën van mij als opdrachtgever. Met enthousiasme, vakmanschap en eigen visie vertaalt ze die naar een ontwerp. Martje is ook zeer punctueel bij het verzorgen van de benodigde formats en het bijkomende drukwerk. Na het logo heeft Martje ook de website ontworpen. Opnieuw was er alle ruimte om samen te komen tot een product waar we allebei trots op zijn! Martje doet haar werk met passie en een grote inzet! Ze is pas tevreden als de klant dat is. Dat ben ik zeker! Martje, dank je wel voor de prettige samenwerking."
 
Ellen de Wit, commercieel medewerker bij TGS BV:
“Wij hebben het als zeer prettig ervaren om met Martje samen te werken. Met veel enthousiasme reikte zij creatieve oplossingen aan en ontwierp zij onze volledige huisstijl. Er was altijd ruimte voor onderling overleg en aanpassingen wat leidde tot een prachtig eindbeeld waar wij zeer tevreden over zijn. Door de vele connecties die Martje heeft met drukkers, webbouwers en automatiseringsbedrijven wist zij op meerdere fronten zaken goed te regelen. Als tussenpersoon nam zij ons veel werk uit handen. Ook na afloop bleef zij veel service verlenen. Daarnaast is Martje bijzonder vriendelijk, gemakkelijk in de omgang en voelt ze goed aan wat wij als klant wilden bereiken.”
 
Olof Raas, eigenaar en recruitment consultant bij 2B Connected:
"Voor mijn nieuwe website heeft Martje de webteksten geschreven en het beeldmateriaal vervaardigd. Martje is in staat om om zinnen te formuleren die commercieel verantwoord zijn maar ook werkelijk de lading dekken. Tevens weet ze de sfeer van een organisatie te vertalen in zinnen en woorden. Ze vraagt goed door om tot de kern te komen. In mijn ogen is schrijven een bijzondere gave die niet voor iedereen is weggelegd. Daarnaast denkt Martje graag mee met beeldconcepten en website zaken. Ik zal haar hulp en expertise in de toekomst nog vaak inroepen."
 
Rokus van 't Riet, trainer en eigenaar van 3PD:
"Martje Bloot is bijzonder gedreven in haar dienstverlening. Neemt initiatief, is betrokken en stuurt op een prettige manier op resultaat. Ze is makkelijk in de omgang als mens en kritisch als professional. Leuk om met haar te werken."
 
Frans Hiemstra, belastingconsulent en eigenaar van Cijfercoach:
"Martje has done a great job for me, designing the logo, design, slogan etc. for my new website, business cards and possibly some more work soon :-) Very pleasant to work with and a true ambassador for the Amsterdam creative entrepreneurial community."
 
Frans Blom, voorheen programmamanager projecten bij ProRail:
"Wij hebben grote waardering voor de snelheid waarmee Martje ons voorzag van een aansprekend logo voor het project Panta Rail. Met name haar creativiteit in het vertalen van onze wensen in keuzemogelijkheden en het ons meenemen tot een mooie eindvorm sprak ons aan. We hebben nu een heel mooi logo, dat goed past bij onze passie: het spoor."
 
Esther Kramer-Zoutberg, adviseur Beleid & Kwaliteit bij de ZGAO:
"Martje Bloot heeft gedurende vijf maanden voor onze organisatie (een instelling in de sector verpleeg- en verzorgingshuizen) gewerkt als adviseur PR en Communicatie. Martje heeft laten zien dat zij kennis van zaken heeft, een enorm harde werker is, snel contact legt met zowel collega's als klanten en goed met deadlines kan omgaan. Met name haar enthousiasme is erg aanstekelijk, zij weet iedereen om zich heen voor zich te winnen en te motiveren om met haar samen aan een product te werken."
 
Karen Walthuis, coach, trainer en eigenaar van Yclectika:
"De samenwerking met Martje was voor mij heerlijk omdat ze precies bood wat ik nodig had: snelheid, heldere communicatie, enthousiasme, betrokkenheid en vier prachtige brochures!"
 
Michiel Gaasterland, oprichter en marketing leader van Storywise:
"Martje heeft onlangs voor ons een website en brochures vanuit het Engels in het Nederlands vertaald. ’n Lastig klusje omdat aan de ene kant de inhoudelijke vertaling vrij letterlijk moest zijn, en aan de andere kant de tone of voice in Nederlands nog moest worden uitgevonden. Martje heeft die fine line uitstekend bewandeld. We kregen nauwelijks correcties op het stuk, wat er voor heeft gezorgd dat het project op tijd kon worden afgerond. Martje leverde uitstekende kwaliteit, was vindingrijk, stipt en heel plezierig om mee te werken. Ik beveel haar van harte aan!"
 
Han Slootweg, manager innovatie bij Enexis BV en hoogleraar Smart Grids TU Eindhoven:
"De samenwerking met Martje bij het vormgeven van een door ons als management team bij wijze van teambuilding geschreven kinderboek is mij uitstekend bevallen. Martje stelde zich steeds zeer klantgericht op en dacht actief mee. Martje legde een grote creativiteit aan de dag bij het vertalen van de (door ons) aangereikte hoofdlijnen in concrete concepten en illustraties. Gemaakte afspraken werden door Martje altijd nagekomen, zodat de samenwerking ook in praktisch opzicht erg vlot en soepel verliep. Al met al kijk ik dan ook terug op een inspirerend partnerschap!"
 
Lisa Tiggelaar, voorheen programmamedewerker bij Soa Aids Nederland:
“Namens Soa Aids Nederland schakel ik Martje regelmatig in voor het ontwerpen van een logo, drukwerk of promotiemateriaal. Daar is vaak haast bij. Martje is snel, accuraat en levert de ontwerpen op tijd en volgens alle afspraken af. Bovendien denkt ze goed mee, geeft ze nuttige adviezen en neemt ze ons veel werk uit handen door zaken direct zelf met de drukker/leverancier af te stemmen. Op die manier biedt zij bijzonder fijne service; ik vind het een hele prettige samenwerking. Wij zijn erg blij met haar mooie ontwerpen en ik kan Martje dan ook van harte aanbevelen!”


Erick Schlüter, webdeveloper en eigenaar van Ericks Webdesign:
"Ik heb in samenwerking met Martje leuke projecten gerealiseerd en hoop dat er nog vele volgen. Als grafisch vormgeefster heeft zij altijd ludieke, creatieve en goede ideeën en deze zien er uiteindelijk ook altijd perfect uit. Ook komt Martje altijd snel met de eerste resultaten, zodat een opdrachtgever al in een vroeg stadium kan zien wat wij voor ogen hebben en kan aangeven of alles wel de goede kant op gaat. Verheug mij op de volgende samenwerking!"


Esther Leijen, kunstenares en eigenaar van Esther Leijen Art:
"Een kunstwebsite ontwerpen... waar zoek je dan een designer? Ik had werkelijk geen idee maar werd via een vriend geïntroduceerd aan Martje. Wow wat een energie! En wat een ideeën! We zaten al snel samen om tafel en het eerste design viel direct in de smaak. Martje houdt de snelheid in het proces, wat erg fijn is. Ze is kritisch, accuraat, georganiseerd en bovenal erg creatief. Ik vond het prettig en verfrissend om met haar samen aan mijn website te werken en wens haar veel creatief succes toe in de toekomst."

 
Mick Witteveen, projectmanager bij de School der Poëzie:
"De opdracht om in zeer korte tijd 48 poëziekaarten te ontwerpen is niet niks. Martje deed dat op creatieve wijze; de liefde spatte van elke kaart af. De kaarten (met gedichten van jongeren) werden tijdens de slotmanifestatie van v e r s 2009 op een groot scherm in De Rode Hoed geprojecteerd. Dit maakte niet alleen op de jongeren indruk, maar oogstte ook veel bewondering van docenten, dichters, ouders en andere bezoekers. Wij waren blij met Martje's efficiënte en zorgvuldige werkwijze en hebben de samenwerking met haar als enorm plezierig ervaren."

Wendy Huurdeman, zelfstandig coach en eigenaar van acht!:
"Ik heb een aantal keer met Martje gewerkt. Elke keer verrast ze me met een prachtige vormgeving en is ze in staat om datgene wat ik in woorden aan haar meegeef, in treffende beelden en vorm om te zetten. Klasse! Verder werkt ze snel, punctueel, is ze helder en concreet. Je kunt er van op aan dat afspraak ook echt afspraak is. Kortom, ik werk graag samen met Mart!"
 
Cindy de Bruin, HR adviseur en eigenaar van HR Involved:
"Martje heeft een tijdelijke website gemaakt voor mijn bedrijf en de samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Martje is praktisch, doelgericht en zij begrijpt de vraag van haar klant. Zij is in staat om dit snel en doelgericht om te zetten in het juiste antwoord en geeft hierbij haar professionele en kritische feedback."


Matthijs Zonnveld, webdeveloper en eigenaar van Digizon:
"Ik heb veel samengewerkt met Martje tijdens website-projecten. Behalve dat ik haar stipt, secuur en een fijne samenwerkpartner vind, vind ik haar heel sterk als intermediair tussen klant en webbouwer. In haar rol als 'tolk' zorgt zij ervoor dat de verschillende partijen (klant, 'techneut', creatieveling), elkaar begrijpen. De wensen van de klant weet Martje op handige en gestructureerde wijze te verzamelen en te filteren. Bij dat proces maakt zij efficiënte keuzes en bedenkt zij slimme oplossingen, die ze vervolgens op een logische manier kan uitleggen aan alle partijen. Heel nuttig daarbij is enerzijds haar kennis van website- en CMS-technieken, anderzijds van bedrijfsprocessen. Dat voorkomt veel aanpassingen en irritatie achteraf!"


Naud Keulen, controller/finance manager en eigenaar van C4Control:
"Ik heb Martje Bloot leren kennen als iemand die pragmatisch de wensen van de klant in concrete acties voor de webbouwer weet te vertalen. Het is prettig samenwerken met Martje; ze is secuur en geordend en komt altijd haar afspraken na. Ik ben onder de indruk van de websites die (mede) door haar tot stand zijn gekomen, zoals die van Plexus en FunktieMediair."


Peter Gerritsen, voorheen managing consultant bij FunktieMediair en Edmund Executive:
"It is a distinct pleasure to recommend Martje Bloot. In my capacity as Managing Consultant at FunktieMediair and Edmund Executive, I have worked closely with Martje for several years. Her work has been a major factor in our business continued success in the executive search market. She has proven consistently with both her strategic advisory skills and her tactical-operational marketing and communication knowledge that she was able to bring the Edmund proposition to a higher level. I could continue on with more glowing credits of Martje, but will instead simply say that I really do think the world of her and respect her greatly."


Pascha Lodder, voorheen directeur business unit Interim bij FunktieMediair BV:
"Voor FunktieMediair heeft Martje zich een aantal jaar bezig gehouden met diverse projecten op communicatiegebied. In deze periode heb ik nauw samengewerkt met Martje en haar leren kennen als een gedreven en enthousiaste medewerker met een goede werkethos. Martje heeft oog voor details, is initiatiefrijk, kan goed organiseren en is loyaal. Ik wens Martje veel succes en creativiteit toe in haar verdere carrière!"


Andy Clijnk, mede-oprichter van 'Mensen maken Oog in Al':
"Een wervelwind van ideeën. Haar eerste ontwerp voor ons nieuwe logo was meteen in de roos. Haar enthousiasme en toewijding heeft ons gestimuleerd. Wij hebben de samenwerking met MARTAPART als plezierig, klantgericht en flexibel ervaren."


Ronald Simons, voorheen algemeen directeur van FunktieMediair BV:
"Martje is zeer gedreven. Heeft veel passie voor het communicatievak. Een perfectionist. Als ze iets doet, doet ze het goed en grondig. Ze heeft een zeer vlotte pen. Werkt heel hard. Soms tot diep in de nacht. Deadlines zijn heilig voor haar. Martje is ook een zeer betrokken en attente collega met aandacht voor de mensen om haar heen. Ze is gewend om met veel verschillende soorten mensen om te gaan."


Rob Maréchal, (commercieel) directeur bij FunktieMediair BV:
"Als commercieel directeur heb ik dankbaar gebruik gemaakt van Martjes inzichten en creativiteit om onze klantfocus te organiseren. Niet alleen had ze goede ideeën om bij klanten te achterhalen wat zij van onze dienstverlening vinden, ook heeft ze een belanrijke rol gepakt in het organiseren en faciliteren van de klantpanels. Daarnaast heb ik haar bij het realiseren van onze nieuwe corporate website(s) leren kennen als iemand met veel doorzettingsvermogen, redactionele kwaliteiten en creativiteit."


Aukje van den Bent, organisatieadviseur en eigenaar van Ergo-balans:
"Als je iets aan Mart vraagt, weet je zeker dat het goed gebeurt. Bij het redigeren van mijn boek bleef ze van voor tot achteren scherp. Haalde er veel taal- en typefouten uit en wees me op kansen om iets korter en krachtiger te zeggen. Tsja en mijn valkuil, te lange zinnen maken, was ze erg alert op en wist ze feilloos te voorkomen!"


Daphne van der Werf, voorheen bureaucoördinator bij SANT:
"Ik heb uitstekend kunnen samenwerken met Martje bij SANT Organisatieadviseurs. Ze is gedreven, vriendelijk, geordend, oplossingsgericht, flexibel en enthousiast. Ze ziet altijd mogelijkheden en vindt het leuk om haar tanden te zetten in klussen die anderen opgegeven hebben. Zij krijgt zaken voor elkaar."