martapart logo
HomeMartapartDienstenPartnersPortfolioReferentiesContact


Partners

Martapart werkt samen met / maakt gebruik van de diensten van:

Bound by Craft
Een coöperatie met leden die samen mooie textielproducten maken. Prachtig handwerk met aandacht voor mens, milieu en maatschappij. Professionalisering door en voor elkaar. Ambachtelijkheid, samenwerking, zingeving, zelfontplooiïng en eigenheid staan voorop.

Digizon CMS oplossingen
Gespecialiseerd in CMS'n voor zowel standaard websites als e-shops en andere varianten. Volgens de laatste technologieën gebouwd, modulair en op maat. Martapart heeft Digizon meerdere malen ingeschakeld voor de technische realisatie van haar website-ontwerpen m.b.v. .Net (aspx).

Drukkerij Den Ouden
Beschikt over kleine tot zeer grote persen voor een breed scala aan kwaliteitsdrukwerk op maat, digitaal geprint of offset.

Drukkerij Dijkman Offset
Al 75 jaar gespecialiseerd in het offset drukken van kranten en bladen in alle soorten en maten.

Drukkerij Jan Nagel
Voor offset drukwerk en digitaal fullcolor printwerk, voor zowel particulieren (familie- en kleindrukwerk) als zakelijke gebruikers (handelsdrukwerk).

Drukkerij Orsouw
Een mooi familiebedrijf voor zowel kleine als (zeer) grote oplages drukwerk op maat, digitaal geprint of offset.

Dwarshuis Webdesign & Development
Freelance front end webdeveloper, gespecialiseerd in Joomla en de webrichtlijnen van de Nederlandse overheid.

Halma Automatisering
Voor hosting, domeinnaamregistratie, emailsystemen, kantoorautomatisering, (installatie van) software of telecomaansluting, systeembeheer en helpdesk.

Meubelmaker Westerhuis
Voor stijlvol kwaliteitsmeubilair. Op maat en met veel aandacht voor vormgeving, kwaliteit en detail. Desgewenst volgens uw eigen ontwerp.

Meubelmakerij Hout DieZijn
Voor meubels in de ruimste zin van het woord; altijd uniek en altijd met liefde, zorg en aandacht gemaakt.

Mosselman multimedia
Verzorgt multimedia-oplossingen, ontwikkelt open source websites met Joomla en Wordpress en database-gestuurde internettoepassingen. Martapart heeft Mosselman multimedia meerdere malen ingeschakeld voor de technische realisatie van haar website-ontwerpen m.b.v. de open source systemen Wordpress en Joomla.

Raampaarls
Maakt schitterende designs voor op het raam. Helemaal op maat en in de stijl die u wenst. Dé manier om te spelen met licht en kleur.

Vevida
Een internet service provider voor domeinnaamregistratie, web- en serverhosting. Uitstekende service en een goed bereikbare, deskundige helpdesk.

3PD
Een bureau dat training, teamontwikkeling en (individuele) coaching verzorgt voor managers en professionals.

acht!
Coaching voor mensen die actief aan zichzelf willen werken. Met als motto: acht! Omdat het anders mag!